AGROHUB SERVICII

Misiunea noastra este sa sprijinim producatorii agroalimentari sa livreze marfa de inalta calitate, atingandu-si potentialul si ambitiile comerciale la maxim.

AGROHUB MOLDOVA

Este un complex multifunctional, care include

ico_count_4-2.png
Colectare

Admite receptionarea si achizitionarea produselor fermiere in conformitate cu prevederile stipulate in contractele de colaborare cu agricultorii si procesatorii locali.

1-sorting.png
Sortare

Etapa aceasta consta in alegerea si repartizarea marfurilor agroalimentare pe categorii si directii de export.

prelucrare.png
Prelucrare

Acest proces presupune obtinerea produselor finite cu valoare adaugata mai mare. Garantam respectarea cu precautie a cerintelor de igiena si siguranta pe parcursul tuturor etapelor operatiunilor necesare.

ambalare.png
Ambalare

Implica impachetarea marfii agricole in diverse materiale protectoare in scopul facilitarii transportarii. Are un impact major asupra calitatii produsului. Constituie o modalitate de promovare si identificare a marcii, astfel imbinand atat utilitatea cat si aspectul.

ico_count_3-2-1.png
Depozitare

Faza data necesita depunerea produselor agroalimentare in scopul pastrarii si asigurarii calitatii lor inalte. Oferim dotari optionale si solutii practice inclusiv pentru stocarea volumelor mari.

export.png
Export

Acest stadiu impune operatiunea de expediere a marfurilor cultivate si prelucrate in Republica Moldova in scopul vanzarii lor pe platformele comerciale din Federatia Rusa, tarile CSI si UE.

import.jpg
Import

Este un ciclu care cuprinde o totalitate de operatiuni de a aduce in Republica Moldova, prin cumparare si/sau pe cale de schimb, produse agroalimentare, tehnica, echipamente agricole etc, realizate in Federatia Rusa, tarile CSI si UE.

1-eaborare_bussines.jpg
Elaborare de business-proiecte

Oferim asistenta privind eligibilitatea ideilor, structurarea implimentarii proiectelor in sectorul agroindustrial, precum si expertiza sanselor de a obtine finantare intru realizarea cu succes a acestora.

1-fincantare.jpg
Finantare

Necesita implimentarea programelor de ajutor consultativ, financiar, tehnologic, logistic si analitic pentru agricultori si procesatori menite sa contribuie la dezvoltarea si tehnologizarea activitatii in sectoarele agricol, alimentar si vitivinicol cu impact direct asupra calitatii si volumelor produselor fabricate. Are drept scop fortificarea sectoarelor mentionate, construindu-le durabile si competitive.

1-analitic.jpg
Analitica

Presupune cercetarea sectorului agro-industrial al Republicii Moldova si tarilor-partenere. Examinarea datelor statistice si a informatiilor analitice despre starea pietei, identificarea tendintelor, prognozarea vectorilor de dezvoltare a pietei interne si determinarea perspectivelor de comert exterior cu Federatia Rusa, tarile CSI si UE.

classroom.png
Instruire

Implica organizarea si desfasurarea de conferinte, seminare, foruri etc cu scopul de a pregati specialisti calificati in domeniul vizat, dezvoltarea culturii fermiere, punerea in posesie a informatiei si cunostintelor noi, cat si a deprinderilor in sectorul agroalimentar. Astfel tindem sa cream o agricultura nationala competitiva, bazata pe cunoastere, care inevitabil ar duce la imbunatatirea standardelor de viata in zonele rurale.

bg_1.jpg

TE AJUTĂ AGROHUB

Servicii pentru fiecare

hapy-farmers.jpg

Coridor verde

Despre "Coridorul Verde"
Certificatul de Calitate electronic emis in incinta sediului AgroHub MOLDOVA de catre regulatorii din Rusia ( Inspectorul delegat de Rosselhoznadzor / Rospotrebnadzor ), precum si alte acte permisive vamale si de export garanteaza livrarea si comercializarea produselor agroalimentare Moldovenesti pe piata din Federatia Rusa fara a intampina blocaje de orice fel.